21 augustus 2012

Post


Deze foto van Linus Harms is het beeldmerk van onze expositie 'Poste Restante' bij INART in Lemmer. Satellietlocatie van de internationale fotomanifestatie Noorderlicht 2012. Mooi hè?!

De flyers met deze foto vallen goed op. Zelfs als kleine illustratie op een website blijft hij overeind, echt iets om verguld mee te zijn. Deze week heb ik allerlei persberichten de deur uit gedaan, en onze expositie bij websites als www.fotoexpositie.nl en www.vanplan.nl gemeld.

Overal duiken straks Linus' eieren op. We moeten er maar iets mee doen. We hebben nu ingezet op het thema 'post', omdat we in het voormalig postkantoor in Lemmer exposeren. Maar die eieren... Tja, het is september, dus dat moet dan volgend jaar maar. In april of zo.

Overigens, wie onze expositie wil bezoeken kan daar een envelop met inhoud ontvangen. Mits hij/zij zich van tevoren aanmeldt via defriesecamera@hotmail.com, onder vermelding van naam en adres. Voor de eerste honderd bezoekers is deze brief gratis. Bezoekers kunnen wel anderen aansporen de tentoonstelling te bezoeken, door op hun beurt persoonlijk geadresseerde post achter te laten (tegen betaling van €2). Doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten