28 maart 2012

Zweeds stel

Dit Zweedse stel was een treffer, afgelopen weekeinde in Göteborg. Ik was er voor een reünie van de Noorderlicht masterclass 2010. Joakim Roos had ons uitgenodigd, op instigatie van Tatu Lertola die helaas zelf moest afzeggen.

Met zes collega's (Jeroen Toirkens, Gerhard van Roon, Joakim Roos, Inge Hondebrink, Ineke Key en Chris Harrison) kun je echter ook nog ruimschoots van gedachten wisselen. Zaterdag troffen we elkaar in Galleri Roos, waar Joakim voor ons een uitgebreide lunch serveerde nadat we elkaar op de hoogte hadden gebracht van de ontwikkelingen sinds mei vorig jaar.

's Middags trokken we even naar buiten voor een frisse neus en een blik op de stad. Daar liep ik dit stel tegen het lijf, een mooie aanvulling op mijn steeds groeiende serie 'European couples'. Vier van ons lieten hun werk zien, waarna we tot in de late uurtjes praatten over fotografie, fotofilms en het leven in het algemeen.

Zondag was het weer zo mooi, dat we niet wilden beginnen met binnen zitten. We trokken er op uit, om in de namiddag het werk te bespreken van de drie collega's die nog niet aan bod waren geweest. Plus de foto's die we die dag maakten. Een album met een (Zweedse) foto per persoon is te bekijken op Facebook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten