23 februari 2012

Titelstrijd


Gisteravond bijna voltallig vergaderd met De Friese Camera. Dolph Kessler, Marijke van Ruiten, Linus Harms, Titeke Postma en ondergetekende waren aanwezig. Alleen Bas Jongerius ontbrak.

De energiemeter liep hoog op bij het maken van plannen voor de expositie in Lemmer, tijdens Noorderlicht dit jaar. Galerie INART biedt ons een grote ruimte, dus we kunnen groot uitpakken. Met groot werk, of met meer dan één werk per persoon.

De titel leidde alleen al tot een rijtje van meer dan vijftien suggesties. Daar zullen er nog wel de nodige bij komen, voor we een definitieve keuze maken. En dan hebben we het nog niet over de plannen voor series, verzamelingen of losse foto's.

Van wat er nu aan voorstellen op de voorlopige lijst staat, zal wel het nodige afvallen. Bovendien hebben we nog tijd om nieuw werk te maken. Ik hoop daar in elk geval de nodige energie in te steken. Als we Noorderlicht voor 31 mei maar laten weten wat er in het programmaboekje moet komen te staan. Of bovenstaande foto daarbij zit, valt te bezien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten