1 december 2013

Weekendmoment


Dit is al de derde aflevering in de serie 'weekendmoment', die we zijn begonnen in de zaterdagbijlage van de Leeuwarder Courant. Een reeks waarin mensen op portret komen tijdens hun weekeindritueel, dus bijvoorbeeld Jet Eringa-de Jong die voor elk weekeinde haar haar laat doen bij de kapster Nynke van der Vegt in knipsalon De Spiegel.

In de eerste aflevering haalde Barbara Frehe-Ashworth een Daily Telegraph om op de hoogte te blijven van het Britse nieuws. Ze geniet vooral van de ingezonden brieven. 'Zo mooi als de Engelsen kunnen formuleren, lees je het niet in de Nederlandse kranten', vindt ze.

Rob de Jong en Ele Boskma zaten in aflevering twee achter een biertje in het Oranjebierhuis, zoals elke zaterdagmiddag om 17 uur. Beide mannen zijn de beste vrienden, kennen elkaar al dertig jaar. Altijd op hun vaste stek aan de stamtafel te vinden.

Vandaag heb ik al weekendmoment nummer vijf gefotografeerd, over een week of wat te zien en lezen in Sneon en Snein. En wie nog leuke tips heeft… Mailen kan via bijlage@lc.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten