13 augustus 2012

Jouw verhaal
Wat valt die rode badmuts op in dit verder groenige beeld. Iets voor een reeks met rode accenten? Of heeft deze zwemmer meer met water? Misschien heb je heel andere associaties bij dit beeld. Maakt hij straks deel uit van jouw verhaal?

Tijdens de expositie 'Poste Restante' bij INART in het oude postkantoor van Lemmer kun je zelf je fotoserie samenstellen. Ik selecteerde 162 foto's en exposeer die op een groot magnetisch bord. Kies zelf zes beelden die je bij elkaar vindt passen: qua kleur, qua thema, of omdat ze samen een verhaal vertellen. Laat je fantasie de vrije loop, begin gewoon met één foto en kijk welke andere daar op volgt.

Ik ben benieuwd naar de resultaten. Kom langs in Lemmer, leef je uit en fotografeer je eigen serie voor mij. Deze verzamelde reeksen stel ik dan op een ander moment weer ten toon. Uiteraard laat ik seriemakers weten waar.

'Poste Restante' is een expositie in het kader van de fotomanifestatie Noorderlicht 2012. Het oude postkantoor is een galerie die wordt beheerd door kunstenaarscollectief INART. Aan de expositie doen ook Marijke van Ruiten, Titeke Postma, Dolph Kessler, Bas Jongerius, Linus Harms en Josée Algra mee.

De expositie wordt geopend op zaterdag 1 september om 14 uur. Daarna is hij steeds geopend van vrijdag tot en met zondag van 11 tot 17 uur. Tot en met 7 oktober.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten