5 oktober 2012

Laatste weekend
Hier voor de voorlopige laatste keer enkele beelden uit 'Jouw verhaal'. Dit weekeinde is het laatste weekeinde van Noorderlicht. Dus ook de laatste drie dagen dat je als bezoeker van de satellietexpositie 'Poste Restante' bij INART in Lemmer een eigen serie kunt samenstellen uit mijn collectie van 162 foto's.

Dit zijn slechts vier beelden uit de reeks. Ik vraag bezoekers een serie van zes samen te stellen. Tientallen inzenders hebben al de moeite genomen hun keuze te maken, en mij die te mailen plus het bijbehorende verhaal. Ontzettend leuk om te zien hoe het is opgepikt.

Ook heel mooi om te lezen wat ze in de beelden hebben gezien. Van een volledig levensverhaal tot een serie rond een roze plastic tasje. Van een magisch realistisch sprookje tot een rijtje 'gewoon mooie foto's'. Van een gedicht tot 'het fijne en kleine in de natuur waar je zomaar aan voorbij loopt'.

Kom ook naar Lemmer en maak jouw verhaal: vr t/m zo, 11-17 uur. Extra: zaterdag van 11 tot 14 uur en zondag van 14 tot 17 uur ben ik zelf aanwezig. Met camera, om series vast te leggen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten