23 april 2012

Profiel


Ziet jouw profielfoto op LinkedIn er zo uit? Ben je als het ware onzichtbaar of gebruik je nog steeds dat zonnige maar 'blote' vakantiekiekje? En wilde het schrijven van een vlotte profieltekst niet lukken? Dan hebben Simone van der Veen van Fflow Communicatie en ik de oplossing voor je: een workshop voor je visitekaartje op LinkedIn, met foto!

Hoezo maak je pas een eerste indruk in een gesprek? Netwerken gebeurt steeds meer via het web. Neem daarom de moeite je op een professionele manier te presenteren aan potentiële klanten, contacten en vrienden. Zorg dat je profiel aanspreekt en uitnodigt.

Met de workshop 'LinkedIn-profiel schrijven: je digitale visitekaartje' ben je in één ochtend klaar. Simone besteedt onder meer aandacht aan de volgende punten:
- wat wil ik met LinkedIn?
- hoe schrijf ik een aantrekkelijke kopregel?
- wat zet ik in mijn persoonlijke samenvatting?
- hoe stel ik een aanbeveling of pakkende uitnodiging samen?

Voor de foto's ben ik verantwoordelijk. Elke cursist wordt ter plekke in studiosetting gefotografeerd. Je krijgt een keuze voorgelegd, waarna ik de beste foto voor je bewerk zodat je die meteen aan je profiel kunt toevoegen. Je bent helemaal klaar voor LinkedIn!

Op donderdag 24 mei, vrijdag 25 mei en dinsdag 29 mei (9-12.30 u) geven we de workshop in Leeuwarden. Heb je belangstelling, geef je dan op via info@fflowcommunicatie of info@gittebrugman.nl. Je ontvangt vooraf informatie over de locatie, de voorbereidingen en wat je mee moet nemen.

Geef je je op vóór 15 mei dan kost de workshop €125 (i.p.v. €149). En breng je een collega of relatie mee, dan betaal je samen €225. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal acht personen. Er is dus volop gelegenheid voor individuele aandacht en interactie met de andere cursisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten