21 april 2011

Nuttig en aangenaamHet is de laatste dagen razend druk en daardoor kom ik er nauwelijks aan toe dit blog bij te houden. Naast de vaker genoemde activiteiten had ik gisteren ook een afspraak met een aantal collega's in café Scooter's voor een verhaal in de zaterdagkrant. We deden mee aan een pubquiz.

Ons was verteld dat het vooral over muziek zou gaan, maar dat bleek een misverstand. Er was weliswaar een muziekronde over tunes van James Bond-films, maar verder betrof het een algemene kennisquiz. Voor de tweemaandelijkse popquiz mogen we ons 13 mei melden.

Ons team eLChica's genaamd bracht het er niet slecht af. Halverwege de avond stonden we tot onze verbazing gedeeld tweede en lieten daarmee elf teams achter ons. En dat terwijl sommige deelnemers al zes jaar ervaring hebben. We hadden al lol, maar nu vermaakten we ons nog meer. Bij elke tussenstand steeg ons vertrouwen, want we bevonden ons stevig op die tweede plek.

Ook in de einduitslag was dat nog het geval en dan zonder medestanders. Jammer, want het applaus en de enorme zak spekjes (voor de nummer laatst) ging daarmee aan onze neus voorbij. Maar we gingen wel naar huis met pakken koekjes, chocoladelollys en een citronella kaars. Waarmee we opnieuw het nuttige met het aangename konden verenigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten