5 juli 2014
Heksenketel
Het is haast niet te geloven dat uit deze bijzonder potten uiteindelijk de lekkerste limoncello van Noord-Europa komt. Toch?
Limoenen, citroenschil en geheime kruiden maken de limoenlikeur van Hans Trappenburg zo bijzonder, dat Joop Braakhekke ze speciaal uit Pingjum haalt voor Le Garage. En ook op Twitter liet hij zich enthousiast uit over de likeuren die Hans stookt in De Hollandse Kus.
Behalve limoncello zijn dat berenburg, wodka met zeekraal en Trappenburglikeur op basis van trappistenbier. Niet te versmaden. Een heel mooi initiatief dat prachtig past in onze Foodtocht door Fryslân, in het kader van Leeuwarden Hoofdstad van de Smaak 2015.
Labels: fotojournalistiek, Gitte Brugman
De Hollandse Kus,
Hans en Judith Trappenburg,
Hoofdstad van de Smaak 2015,
Joop Braakhekke,
Leeuwarden,
likeur,
limoncello,
Pingjum
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten